Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Am devenit independent de câteva luni

Traian Băsescu: Am devenit independent de câteva luni

Traian Băsescu: Am devenit independent de câteva luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mai 2013   •   17:19
Preşedintele Traian Băsescu recunoaşte că a devenit un şef de stat independent, de câteva luni de zile şi că independenţa este cea mai bună în politică.
 
"Par a mă convinge tot mai mult că cea mai bună în politică e independenţa. Şi eu am devenit independent de câteva luni", a precizat şeful statului, pe contul "Alături de preşedintele nostru"
 
Preşedintele a ajuns, sâmbătă după-amiază, în comuna constănţeană Peştera, unde va participa la Zilele localităţii.

"Am vrut să vin pentru că e în Dobrogea. În al doilea rând, am intrat pe internet şi am văzut că este o comună autofinanţată, ceea ce la momentul ăsta poate fi o lecţie pentru foarte mulţi primari, dar şi pentru cei care fac reorganizarea administrativă. Trebuie să ştie, ei s-au uitat la faptul că reorganizarea administrativă se lasă cu numiri de guvernatori, în loc să se uite cum sunt comunele, să vadă câte sunt nefinanţabile aşa cum sunt acum, să pornească de la unitatea de bază care este comuna, dacă se poate sau nu autofinanţa, or Peştera este un exemplu", a spus Băsescu.

Totuşi, la o simplă căutare pe internet, vedem că nu există site pentru Comuna Peştera. În schimb, în Ediţia de Week-end, Cătălina Porumbel a arătat că există un raport al Curţii de Conturi în care se dezvăluie că această comună a primit bani publici, din fondul de rezervă al Guvernului, (151.000 de lei), sumă utilizată ilegal, conform aceluiaşi raport.
 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close