Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!

Traian Băsescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!

Traian Băsescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    09 Iul 2015   •   20:29
Fostul preşedinte reacţionează dur în războiul moscheei ce ar urma să fie ridicată în Capitală. Traian Băsescu i-a transmis un mesaj Muftiului Cultului Musulman din România, Iusuf Murat, joi, pe pagina de Facebook. "Ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi", a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu i-a atacat şi pe Victor Ponta şi Klaus Iohannis, pentru intenţia construirii unei moschei.
 
"Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.
 
Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.
 
Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?", a scris Traian Băsescu, joi, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close