Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, eliberată după 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Băsescu, în arest la domiciliu

Elena Udrea, eliberată după 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Băsescu, în arest la domiciliu

Elena Udrea, eliberată după 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Băsescu, în arest la domiciliu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Mai 2015   •   19:05
Elena Udrea a fost eliberată după 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Băsescu a reuşit să obţină arestul la domiciliu, după 10 zile petrecute la Penitenciarul Tărgşor şi alte 62 în arestul central. Imediat ce a ieşit pe uşa penitenciarului, Elena Udrea a avut grijă să adreseze mulţumiri fostlui preşedinte Traian Băsescu.

Update 19.05 -
Elena Udrea a plecat de la secţia 14 de Poliţie către apartamentul său de lux din complexul Stejarii. Udrea a fost însoţită la secţia de Poliţie de avocatul său Alexandru Chiciu.

Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, joi, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul "Gala Bute".

Update 18.00
-  Elena Udrea a fost ţinută de mai multe ore la secţia de Poliţie pentru că adresa la care urma să fie pusă în arest la domiciliu a fost notată greşit după decizia instanţei. Grefiera a notat adresa unui apartament din Bucureşti al Elenei Udrea în care locuiesc chiriaşi şi nu cea a complexului Stejarii. Eroarea a fost remediată, însă Udrea încă este în secţia de poliţie.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close