Antena 3 CNN Politică Ultimul interviu cu Sorin Oprescu, la doar câteva ore înainte de a fi săltat de mascaţi

Ultimul interviu cu Sorin Oprescu, la doar câteva ore înainte de a fi săltat de mascaţi

Ultimul interviu cu Sorin Oprescu, la doar câteva ore înainte de a fi săltat de mascaţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Sep 2015   •   15:34
Primarul Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită. Primarul Bucureştiului a fost ridicat de procurorii anticorupţie după ce unul din subordonaţii săi din Primăria Capitalei şi unul dintre oamenii săi de încredere au primit 25.000 de euro din cei 60.000 ceruţi pentru Sorin Oprescu, de la patru denunţători. 

CITEŞTE ŞI: Noi reţinuţi în dosarul lui Sorin Oprescu
 
Conform DNA, Sorin Oprescu făcea parte dintr-un  grup infracţional care cerea şpagă firmelor care aveau contracte cu municipalitatea. Partea primarului era de 10% din valoarea contractelor, deşi informaţiile de mai devreme erau că acesta beneficia de un procent din profitul brut al firmelor contractante. 
 
CITEŞTE ŞI: Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită
 
Chiar cu câteva ore înainte de reţinerea primarului, jurnalistei Antena 3 Ioana Răduca i-a luat un interviu edilului Capitalei. O parte din interviu a fost publicată duminică, pe blogul acesteia.
 
CITEŞTE ŞI: Avocatul lui Sorin Oprescu: Acuzaţiile DNA sunt nefondate şi se bazează pe deducţii
 
În acest interviu, Oprescu "spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită. Procurorii spun că era în mijlocul unei reţele care îşi lua partea din contractele pe bani publici", scrie jurnalista Antena 3.
 
CITEŞTE ŞI Percheziţii ale procurorilor DNA la Primăria Capitalei şi la locuinţa lui Sorin Oprescu
 
Iată o parte din ultimul interviu pe care l-a dat Sorin Oprescu, la doar câteva ore înainte de a fi reţinut pentru luare de mită. 
 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close