Antena 3 CNN Politică Un alt ministru șochează: Trenul e un lux. E normal să coste mai mult. Radu Tudor: Rar mi-a fost dat să văd o declarație mai stupidă

Un alt ministru șochează: Trenul e un lux. E normal să coste mai mult. Radu Tudor: Rar mi-a fost dat să văd o declarație mai stupidă

Un alt ministru șochează: Trenul e un lux. E normal să coste mai mult. Radu Tudor: Rar mi-a fost dat să văd o declarație mai stupidă
de M.Z.    |    04 Iul 2016   •   19:21

Un alt ministru din guvernul Cioloș reușește să șocheze cu declarațiile sale. De data aceasta este vorba despre ministrul Transporturilor, Dan Costescu, cel care a declarat luni că trenul este un lux.

"Infrastructura rutieră în România este insuficient dezvoltată și trebuie extinsă cât mai repede. În momentul în care se produce un accident nu se mișcă nicio mașină. Există niște proceduri. Nu numai că nu avem infrastrucutură, dar anumiți conducători auto au o problemă de educație. Banda de urgență trebuie să rămână liberă pentru a permite echipajelor de urgență să intervină", a comentat Dan Costescu, potrivit realitatea.net.

Întrebat despre varianta călătoriilor cu trenul, ministrul a subliniat, în context, că "trenul este un lux", iar oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă.

"Recomandăm românilor să aleagă mijlocul de transport care li se potrivește cel mai bine. Este normal să fie mai mare biletul de tren, în toate țările civilizate este la fel. Trenul este un lux și oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă. 

Suntem o țară săracă și trebuie să păstram limitele, dar vă spun că sunt trenuri care sunt foarte bine puse la punct. Încercați trenurile spre mare și o să aveți o mare surpriză. Celelalte trenuri nu au obligația să aibă aer condiționat. Sunt trenuri de lung parcurs, mediu parcurs și scurt parcurs. Fiecare operator feroviar, dacă vrea să atragă clienți, va oferi aer condiționat", a mai afirmat acesta.

”Rar mi-a fost dat să văd o declarație mai stupidă”, a comentat Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

În context, a fost amintită și declarația făcută de ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, care a spus că "profesorii îşi bat joc de meseria lor" şi părinţii ar trebui "să plătească 100 de lei pe lună" pentru educaţia copiilor ca să simtă că nu e gratis.

”Ce mai caută acest ipochimen într-un scaun din guvernul României? De ce n-a fost miting să-l dea jos, că e o jignire pentru oricine. (...) Ne ducem într-un ridicol absolut, nu poate să fie ministru”, a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena 3.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close