Antena 3 CNN Politică Ungureanu: Este nevoie de reorganizarea adminsitrativ-teritorială a României

Ungureanu: Este nevoie de reorganizarea adminsitrativ-teritorială a României

Ungureanu: Este nevoie de reorganizarea adminsitrativ-teritorială a României
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Mar 2012   •   14:46

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, sâmbătă, după reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor de la Odorheiu Secuiesc, că este nevoie de reorganizarea administrativ-teritorială a României, conform Mediafax.
   
Întrebat, într-o conferinţă de presă, despre reorganizarea administrativ-teritorială a României, premierul s-a declarat convins că este nevoie de reorganizare, precizând că acest aspect nu a fost discutat la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor la care a participat.
   
"Există un proiect la care ţin pentru că sunt convins că este nevoie de o reformă a administraţiei publice şi, implicit, de reorganizarea admninistrativ- teritorială. Azi nu am vorbit despre acest lucru", a spus premierul.
   
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a participat, sâmbătă, la Odorheiu Secuiesc, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.
   
Preşedintele Traian Băsescu declara, la începutul lunii martie, că actualul Parlament trebuie să adopte în perioada următoare Legea sănătăţii şi Legea de reorganizare administrativ-teritorială, arătând că acestea vor întregi reforma statului.

UDMR se opune adoptării Legii privind reorganizarea administrativ-teritorială.




×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close