Antena 3 CNN Politică UPDATE. Membri ai comisiei Nana, audiaţi la Parchetul General

UPDATE. Membri ai comisiei Nana, audiaţi la Parchetul General

UPDATE. Membri ai comisiei Nana, audiaţi la Parchetul General
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mai 2015   •   14:20
UPDATE: Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a explicat, după ieşire de la audieri, că avocaţii lui Traian Băsescu ar trebui să pregătească o apărare "foarte tare". 
 
"Nu aş putea spune că sunt în favoarea cuiva, poate în favoarea adevărului. Eu cred că lucrurile s-au desfăşurat cum au arătat martorii. Nu pot să vă spun nimic, pentru că ţine în primul rând de tactica de apărare, martorii au fost propuşi de către suspectul Traian Băsescu, în apărarea sa, şi nu vreau să detaliez tactica apărării. Trebuie să se pregătească să îl apere foarte tare. Ar însemna să vă dezvălui şi ceea ce gândesc eu în legătură cu acest caz, dar s-ar părea că, pâna la ora actuală, pe Gabriela Firea o susţine Dumnezeu, a născut un băiat. Felicitări ei! Vor fi audiaţi şi alţi martori, dar există o coincidenţă - memoria peliculei. În cazul lui Mircea Băsescu, este memoria peliculei. "La mine au venit numai 250.000 de dolari. Ştie bă (n.r. Traian Băsescu), cum să nu ştie?" Aici e memoria peliculei. La fel şi cu doamna Firea. "Dacă nu are grijă, s-ar putea să nu îşi găsească soţul acasă, într-o zi!".Există situaţii, destul de rare în cariera mea de jumătate de secol, situaţii în care adevărul unor oameni este atât de evident încăt nu mai este nevoie să fie susţinut de altceva", a explicat Bolcaş.

---

UPDATE: Parlamentarul Dorin Dobra a explicat, la ieşirea de la audieri, că nu a acordat atenţie dezbaterilor publice şi şi-a exercitat rolul în comisie cum a ştiut mai bine.

 
În jurul orei 09:30 a ajuns la Parchetul General avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş. Acesta spunea că astăzi vor fi audiaţi trei membri din comisia parlamentară. care anchetează achiziţionarea terenurilor de la Nana de către Ioana Băsescu. 
 
Lucian Bolcaş a adăugat că au fost audiaţi în acest dosar şi aţi doi senatori dar şi apropiaţi ai Gabrielei Firea. 
 
La ora 10:00 ar trebui să înceapă audierile. 
 
Ştire în curs de actualizare. 
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!