Antena 3 CNN Politică USR a decis: Nu participă la votul moţiunii de cenzură. ”Un circ, o bătălie între hoţi şi incompetenţi”

USR a decis: Nu participă la votul moţiunii de cenzură. ”Un circ, o bătălie între hoţi şi incompetenţi”

USR a decis: Nu participă la votul moţiunii de cenzură. ”Un circ, o bătălie între hoţi şi incompetenţi”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/Elek Levente
de M.Z.    |    17 Iun 2017   •   19:36

Conducerea USR a decis, sâmbătă, ca parlamentarii formaţiunii să nu voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, liderii partidului catalogând situaţia ca fiind ”un circ care s-a produs între două găşti, o bătălie între hoţi şi incompetenţi”.

”USR nu va participa la votul pentru moţiunea de cenzură, pentru că noi considerăm că este un circ care s-a produs între două găşti, mai precis între Dragnea şi Grindeanu. Nu vrem să intervenim în acest circ. Cetăţenii nu sunt prezenţi în această dezbatere. Este o bătălie între hoţi şi incompetenţi şi noi nu vrem să participăm la această luptă internă a lor”, a declarat preşedintele interimar al USR, Elek Levente.

El a precizat că membrii Comitetului Politic al USR nu au decis dacă parlamentarii partidului vor absenta de la şedinţa în care se votează moţiunea sau vor fi prezenţi, dar nu îşi vor exercita votul.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu va fi citită duminică în plenul Parlamentului, la ora 16.30, a anunţat, vineri seara, Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senat.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close