Antena 3 CNN Politică Vadim Tudor refuză să părăsească sediul PRM: Cine mă dă afară? Poliţia privatizată de Băsescu?

Vadim Tudor refuză să părăsească sediul PRM: Cine mă dă afară? Poliţia privatizată de Băsescu?

Vadim Tudor refuză să părăsească sediul PRM: Cine mă dă afară? Poliţia privatizată de Băsescu?
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2011   •   12:20

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, refuză să părăsească sediul central al partidului din strada Emile Zlota din Capitală. Europarlamentarul susţine că actele privind revendicarea imobilului sunt false şi că nu va pleca de acolo până nu vor fi soluţionate contestaţiile pe care le-a înaintat. Scandalul a izbucnit marţi dimineaţă, când un executor judecătoresc însoţit de mai mulţi poliţişti au încercat să evacueze sediul central al partidului, revendicat de familia Caranfil.

"Am vorbit acum un sfert de oră şi cu Igaş (n.r. Traian Igaş, ministrul de Interne) la telefon. Am vorbit ieri cu ministrul Justiţiei, cu preşedintele Consiliului General al Capitalei. E o dovadă clară a mafiei imobiliare în acţiune. Sunt disperaţi că nu cedăm şi nu acceptăm documente false pe care le prezintă o aşa-zisă executoare judecătorească. Minte că există o hotărâre definitivă. Am atacat cu recurs", a declarat Corneliu Vadim Tudor, într-o intervenţie la Antena 3.

Preşedintele PRM susţine că respectă drepturile la proprietate, dar că s-a lucrat cu acte false. Dacă vor ceda, susţine acesta, "înseamnă că pe oamenii de rând îi calcă în picioare, îi omoară".

"Familia Caranfil nu a stat niciodată aici (n.r. strada Emile Zlota 2), ci pe Aleea Modrogan, la 200 de metri. Urmaşul despre care se vorbeşte (n.r. Nicolae Caranfil) e mort în America", a spus liderul PRM.

La câteva ore de la izbucnirea scandalului, autorităţile au schimbat încuietorile de la poarta şi de la intrarea principală în sediul central al partidului. Membrii PRM adunaţi acolo, în frunte cu liderul partidului, refiuză, însă, în continuare să părăsească imobilul.

Vadim Tudor: E o dovadă clară a mafiei imobiliare în acţiune


"Dorm aici până la anul nou dacă e nevoie"

Corneliu Vadim Tudor este ferm hotărât să nu părăsească sediul central al partidului pe care îl conduce. Acesta susţine că în spatele demersului se află interese politice şi că poliţia nu are ce să îi facă.

"Interesul politic e că PRM face singura opoziţie adevarată la ora actuală în ţară, numai noi ne luptăm cu mafia reală. E regretabil că poliţia s-a pus la picioarele mafiei imobiliare", a spus C.V. Tudor.

"Sunt demnitar european, eu nu plec, dorm aici până la anul nou dacă e nevoie. (...) Concret, stau în biroul meu, e locul meu de muncă. Cine mă poate da afară? Poliţia privatizată de Băsescu? Cum pun ei mâna pe mine? Îmi pun cătuşe? (...) Eu rămân aici, e biroul meu de parlametnar european. Să văd cum mă scot cu forţa, mă împuşcă?", a mai spus liderul PRM.

"Au dat afară presa ca pe boschetari"

Corneliu Vadim Tudor a sărit în apărarea presei, care, potrivit liderului PRM, a fost scoasă cu forţa din sediul partidului de către forţele de ordine.

"Au dat afară presa ca pe nişte boschetari. Unde în altă ţară europeană mai pune mâna poliţia pe presă?", a spus C.V. Tudor, adăugând că ziariştii au fost scoşi "cu pumnii în piept".

"Dacă nu eram noi, mafia vă termina şi pe voi. Nu mai exista Antena 3, Realitatea TV, niciun post de televiziune independent", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Vadim Tudor: Cine mă poate da afară?


Scandalul de la sediul PRM a izbucnit marţi dimineaţă, când un executor judecătoresc însoţit de mai mulţi poliţişti au venit să evacueze imobilul revendicat de Nicolae Caranfil. Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu mai mulţi membri şi lideri ai formaţiunii, s-au opus cu vehemenţă încercării autorităţilor de a-i evacua. Este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru în mai puţin de două luni.

Vezi aici cum s-a desfăşurat tentativa de evacuare a sediului PRM

Citeşte şi "Fratele lui C.V. Tudor, preluat de un echipaj SMURD"

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close