Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută

Victor Ponta: Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută

Victor Ponta: Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    03 Sep 2015   •   17:46

În timp ce premierul Ponta bate drumul la DNA, PSD se apropie tot mai tare de Opoziţie. 

 
După ce au căzut la pace asupra Codului Fiscal, în varianta dorită de PNL, Liviu Dragnea a anunţat o nouă colaborare cu Alina Gorghiu: un grup de lucru comun care să elaboreze un regulament şi un cod de conduită pentru parlamentari, cu scopul spălării imaginii Parlamentului. 
 
"Ieri am fost sunat de doamna Alina Gorghiu care a spus că susţine acest demers, dar mi-a spus că şi PNL are un document aproape finalizat în acest sens şi am convenit împreună că la fel ca în cazul Codului Fiscal să avem un demers comun şi împreună, Puterea şi Opoziţia, să încheiem un document, un plan, şi sper că şi ONG-uri cu experienţă în domeniu, ca Parlamentul să fie recredibilizat", a spus preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.
 
Victor Ponta a comentat ironic informaţia, spunând că ajută cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu şi că, probabil, Dragnea a convins-o să nu-i mai ceară demisia în ultimele trei zile.
 
"Mă bucur. Dar e foarte bine ce face domnul Dragnea, îl sprijin şi cred că e spre binele tuturor în acest sens. Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută. Chiar mă miram că de vreo trei zile nu mi-a mai cerut demisia. Cred că a convins-o Liviu să nu o mai ceară", a replicat premierul Victor Ponta.

Declaraţiile au fost prezentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close