Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre convorbirea telefonică purtată cu Crin Antonescu

Victor Ponta, despre convorbirea telefonică purtată cu Crin Antonescu

Victor Ponta, despre convorbirea telefonică purtată cu Crin Antonescu
Sursa foto: Foto: Facebook/ Victor Ponta
20 Noi 2013   •   20:19
Victor Ponta a precizat, miercuri seară, referindu-se la convorbirile sale cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, că el a vorbit la telefon, luni, despre "comisia mare", iar liderul liberal a înţeles că era vorba cu cea de la Senat.

"Haideţi să lămurim două lucruri, unul pe formă şi unul pe fond: eu am vorbit cu domnul Antonescu la telefon luni. Era, de altfel, şi domnul Daniel Constantin cu mine. Am discutat despre comisii de anchetă. Astăzi ne-am lămurit că eu am vorbit despre comisia mare, domnul preşedinte Antonescu a înţeles că era vorba cu cea de la Senat, cu care e de acord şi de altfel PNL a şi votat pentru. Deci asta e pe formă, ca să spun aşa", a spus premierul, citat de Mediafax.

Ponta a adăugat că a fost vorba despre o neînţelegere.

"Bun. A fost o neînţelegere. Dacă ieri ne vedeam la Parlament, la angajarea răspunderii, în mod sigur nu mai apărea această neînţelegere. Nu a putut să ajungă domnul Antonescu, e bine că ne-am lămurit azi", a spus Ponta.

Premierul a anunţat, marţi, că PNL este de acord cu înfiinţarea unei comisii de anchetă în ceea ce priveşte retrocedările agricole din judeţul Călăraşi, el invocând o discuţie telefonică avută cu liderul PNL Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a negat că ar fi fost sunat de premier marţi şi ar fi discutat despre subiectul comisiei de anchetă privind "cazul Călăraşi".


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close