Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE

Viorica Dăncilă: E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE

Viorica Dăncilă: E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE
de S.T.    |    14 Noi 2018   •   08:31

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat marţi seară că există o convergenţă între criticile de la nivel european la adresa României şi luările de poziţie ale preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi ale altor lideri politici români cu scopul disperat să plece Guvernul PSD-ALDE.

„Aş fi vrut să nu văd, dar, oricine, cu un minim interes pentru actualitate, care se informează, poate constata convergenţa acestor dorinţe sau intenţii de dărâmare ale Guvernului actual. E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE! Ca să ce, cine să vină, cu ce sprijin parlamentar? De fapt, eu cred că este o mare inconştienţă, care ne poate face rău. Până acum, astfel de agitaţii politice nu au contaminat mediul economic, dar vedem reacţiile, vedem reacţiile pe care le au alte state în legătură cu declaraţiile preşedintelui României, declaraţiile anumitor partide politice. Este clar că toţi au mers pe aceeaşi lungime de undă, toţi au vrut să fie sancţionată România şi acest lucru este reliefat de votul pe care l-au dat în Parlamentul European astăzi”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Ea a răspuns astfel întrebată dacă vede vreo legătură între ceea ce s-a întâmplat marţi la Bruxelles cu privire la România şi declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, ale liderului România Împreună, Dacian Cioloş, preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şi europarlamentarei Monica Macovei privind căderea actualului Guvern.

×
Subiecte în articol: viorica dancila guvern Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close