Antena 3 CNN Politică Corina Creţu a primit aviz pozitiv de la PE pentru funcţia de comisar european

Corina Creţu a primit aviz pozitiv de la PE pentru funcţia de comisar european

Corina Creţu a primit aviz pozitiv de la PE pentru funcţia de comisar european
de O.P.    |    01 Oct 2014   •   14:53

Corina Creţu a primit aviz pozitiv pentru funcţia de Comisar European pentru Dezvoltara Regională, în urma audierilor care au avut loc miercuri în Parlamentul European

Europarlamentarul român a ţinut un discurs de 15 minute în plen, după care a răspuns la întrebările Comisiei.

Corina Creþu, a declarat, miercuri, după audieri, că a fost o dezbatere "foarte constructivă", precizând că, dacă va primi postul, este pregătită să muncească în urmãtorii şapte ani.

"A fost o dezbatere foarte constructivă despre viitorul politicii de coeziune în UE. Cred că e foarte important cã am avut un astfel de schimb de pãreri în cele trei ore despre politica de coeziune şi despre cum putem contribui la programul preţedintelui ales Juncker privind creşterea economică, a locurilor de muncă, despre cum putem îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale oamenilor, ale celor dezavantajaţi, al tuturor europenilor prin intermediul fondurilor de coeziune şi structurale", a spus Corina Creţu, după dezbatere.

Reprezentanta României va gestiona un portofoliu important, cu un buget de peste 350 de miliarde de euro. Din aceşti bani vor fi finanţate şi programele implementate în ţara noastră.

×
Subiecte în articol: Corina Cretu
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close