Antena 3 CNN Actualitate A început "curăţenia" de iarnă. TOATĂ conducerea poliţiei din Bistriţa, în AREST. Pe numele şefului IPJ sunt 14 capete de acuzare

A început "curăţenia" de iarnă. TOATĂ conducerea poliţiei din Bistriţa, în AREST. Pe numele şefului IPJ sunt 14 capete de acuzare

A început "curăţenia" de iarnă. TOATĂ conducerea poliţiei din Bistriţa, în AREST. Pe numele şefului IPJ sunt 14 capete de acuzare
de O.P.    |    26 Noi 2014   •   06:26

La Bistriţa Năsăud întreaga conducere a poliţiei din judeţ a ajuns în arest. Toţi sunt acuzaţi de abuz în serviciu şi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Procurorii DNA au instrumentat un caz cu 14 capete de acuzare numai pe numele şefului IPJ, care în colaborare cu subordonaţii săi este acuzat de abuz în serviciu în perioada iunie-noiembrie 2014.

Fostul comisar şef al IPJ Bistriţa, Ioan Ovidiu Mureşan este acuzat că a muşamalizat un accident rutier produs de şeful de post din localitatea Dumitra. Acesta a lovit cu maşina o fetiţă de 8 ani, care a suferit fracturi la cap şi la faţă, iar comisarul nu a întocmit niciun raport sau acte de constatare a accidentului.

Tot rudele au povestit că şeful de post ar fi dus-o pe copilă la spital cu maşina şi că ar fi mers chiar şi la clinica din Cluj pentru a se interesa de starea ei.

Localnicii ştiu povestea, dar se feresc să vorbească despre acest caz.

După ce a fost internată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud fata a fost dusă la o clinică de specialitate din Cluj. Acum este acasă, însă este în stare de şoc şi nu îşi aminteşte ce s-a petrecut în ziua accidentului.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close