Antena 3 CNN Actualitate Accident deosebit de GRAV. Un microbuz a intrat FRONTAL într-un tir. Patru oameni sunt morţi, 12 sunt grav răniţi

Accident deosebit de GRAV. Un microbuz a intrat FRONTAL într-un tir. Patru oameni sunt morţi, 12 sunt grav răniţi

Accident deosebit de GRAV. Un microbuz a intrat FRONTAL într-un tir. Patru oameni sunt morţi, 12 sunt grav răniţi
de O.P.    |    27 Sep 2012   •   06:46

Patru persoane au murit şi 12 au fost rănite, într-un accident rutier petrecut, joi dimineaţă, în localitatea ialomiţeană Cotorca, pe DN 2 Buzău - Urziceni, după ce un microbuz a intrat într-un camion cu remorcă, staţionat.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa, Radu Păros, trei persoane au murit la locul accidentului, iar a patra în ambulanţă, în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, o altă persoană rănită în accident, aflată în stare gravă, fiind trimisă cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti.

"Din primele noastre date rezultă că microbuzul cu număr de înmatriculare de Galaţi, în care erau probabil 17 persoane, a intrat în coliziune cu un tir de Iaşi, staţionat în afara carosabilului sau pe carosabil, nu ştim exact unde, în acest moment, autotrenul fiind oprit deoarece avea o defecţiune tehnică, probabil o pană", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Iulia Fecioru.

Iniţial, poliţiştii rutieri anunţaseră că în urma accidentului trei persoane au murit şi 14 au fost rănite, unele dintre acestea fiind în stare gravă. Printre răniţi este şi şoferul tirului staţionat.

Ulterior, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa, Radu Păros, a anunţat că încă o persoană şi-a pierdut viaţa, aceasta murind în ambulanţă, în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău. Potrivit sursei citate, la ora actuală, o altă persoană rănită în accidentul petrecut, joi dimineaţă, pe DN 2 Buzău - Urziceni, aflată în stare gravă, a fost trimisă cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa a precizat că în urma accidentului au rezultat patru morţi şi 12 răniţi.



×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close