Antena 3 CNN Actualitate Actorul român dat dispărut în urmă cu două zile a fost găsit într-o pădure pe jumătate dezbrăcat

Actorul român dat dispărut în urmă cu două zile a fost găsit într-o pădure pe jumătate dezbrăcat

Actorul român dat dispărut în urmă cu două zile a fost găsit într-o pădure pe jumătate dezbrăcat
12 Iun 2014   •   08:51

Actorul român dat dispărut în urmă cu două zile după ce a plecat de la o pensiune de pe valea Avrigului a fost găsit într-o pădure pe jumătate dezbrăcat. Dorin Râmbu a fost dus imediat la spital, fără a putea da foarte multe explicaţii despre cele întâmplate.

Bărbatul a rătăcit două nopţi prin pădure. A mers pe jos aproape şase kilometri încercând să găsească drumul spre cabana unde se cazase. A povestit că a căzut în noroi, s-a murdărit şi şi-a dat hainele jos. Când l-au găsit poliţiştii abia se mai ţinea pe picioare.

Luni dimineaţă a dispărut fără urmă în zona Valea Avrigului. Ultima care l-a văzut a fost proprietara pensiunii în care a cerut o cameră.Iniţial, absenţa clientului nu i-a îngrijorat pe angajaţii pensiunii. Bărbatul mai fusese la ei şi părea să cunoscă zona.
Abia marţi angajaţi pensiunii au alertat poliţia şi au început căutările.

Actorul Dorin Rîmbu îşi împarte viaţa, de mai mulţi ani, între România şi Marea Britanie. A avut câteva roluri secundare în filme şi seriale TV.

Numele lui Rîmbu a apărut şi în distribuţia unor filme de acţiune.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close