Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 e acilea! Craiovenii au petrecut la spectacolul aniversar al Antenei 3

Antena 3 e acilea! Craiovenii au petrecut la spectacolul aniversar al Antenei 3

Antena 3 e acilea! Craiovenii au petrecut la spectacolul aniversar al Antenei 3
11 Iul 2013   •   21:00

Vedetele Antenei 3, Mihai Gâdea şi Mircea Badea, au dat startul spectacolului aniversar maraton al Antenei 3, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

Trupa Hi-Q a cântat în deschiderea concertului organizat de Antena 3, cu ocazia sărbătoririi celor opt ani de existenţă. Ascultă AICI piesele interpretate pe scena din Piaţa Mihai Viteazul.

Trupa Akcent a cântat imediat după Hi-Q, la sărbătoarea Antenei 3, de la Craiova. Formaţia a încălzit atmosfera cu "Te aştept cu un buchet de trandafiri" şi alte piese celebre.

Trupa Vunk este cea de-a treia formaţie care a cântat, joi seara, la sărbătoarea Antenei 3, de la Craiova. "Vreţi o ţară ca afară" a întrebat solistul trupei, imediat după ce urat La mulţi ani Antenei 3, la aniversarea a opt ani de existenţă.

După Hi-Q, Akcent şi Vunk, a venit rândul lui Puya să cânte, joi seara, la sărbătoarea Antenei 3, de la Craiova. Ascultă AICI piesa "Bagă bani" a lui Puya.

"A ta" a cântat Corina joi seara, pe scena concertului Antenei 3, imediat după ce a urat "La mulţi ani!" postului de televiziune, la aniversarea a opt ani.

Craiovenii s-au bucurat, joi seara, de prezenţa lui Alex Velea pe scena concertului organizat cu ocazia aniversării a opt ani de existenţă de Antena 3. Primamelodie cântată de Velea a fost "Când soarele răsare".

"Sus în aer" a cântat CRBL joi seara, când urcat pe scena concertului de la Craiova, locul unde Antena 3 a sărbătorit opt ani de existenţă.

Delia a urcat, joi seara, pe scena concertului de la Craiova, unde Antena 3 a sărbătorit opt ani de existenţă. "2 în 1" a fost prima piesă cu care Delia i-a încântat pe spectatori.

"La mulţi ani, la opt ani de Antena 3 şi să ajungeţi la 80 de ani de activitate!", a urat Connect-R postului nostru de televiziune, când artistul a urcat pe scena concertului de la Craiova.

După miezul nopții, Loredana a încins atmosfera cu mai multe cântece populare, recitalul fiind încheiat în mod emoționant cu melodia ”Bună seara, iubito”.

A urmat apoi pe scenă Holograf cu melodii celebre, ce au fost fredonate inclusiv de vedetele Antena 3.

Zdob şi Zdub au făcut un show de zile mari la concertul aniversar al Antenei 3, unde au cântat  "Bunica bate toba" şi alte piese celebre care le aparţin.




Evenimentul Antena 3 a avut parte și de alte momente speciale, inclusiv un cadou făcut pentru public: interpretarea imnului Universității Craiova atât de către Radu Tudor, cât și de Ciri Mayer.

Mircea Badea s-a întrecut în șpagat și sfoară cu finalista ”Next Star” Ionela Dinu.

Iar Mihai Gâdea a recitat o poezie scrisă de un profesor din Craiova și dedicată Antenei 3.





Pe scena din Craiova au urcat Loredana, Zdob şi Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk, Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia.

Antena 3 a sărbătorit aniversarea a 8 ani de emisie la Craiova, oraş votat în urma unui "referendum" de către telespectatorii Antena 3.

Parteneri ai evenimentului de la Craiova au fost RECON, Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti, MITLIV, CIVITAS şi Domeniul Coroanei Segarcea.

Întreg concertul aniversar a fost transmis live inclusiv pe antenaplay.ro.


×
Subiecte în articol: Antena 3 referendum Mircea Badea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close