Antena 3 CNN Actualitate Badea îi răspunde lui Băsescu, după ce a atacat Antena 3: Tre` să fii diliu complet. Nu văd logica

Badea îi răspunde lui Băsescu, după ce a atacat Antena 3: Tre` să fii diliu complet. Nu văd logica

Badea îi răspunde lui Băsescu, după ce a atacat Antena 3: Tre` să fii diliu complet. Nu văd logica
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    22 Mar 2013   •   00:08

Mircea Badea a reacţionat, joi seara, atacurilor pe care le-a lansat preşedintele Traian Băsescu la adresa postului Antena 3.

"Ce face Antena 3 cu CSM? Ce ar putea să facă un post TV cu CSM? Antena 3 poate ea să dizolve CSM, să nu mai plătească CSM? Şi atunci ce poate să facă? Nu face nimic. Libertatea de expresie e interpretată de acest Băsău ca fiind un atac. Cred că un astfel de punct de vedere nu poate fi propriu decât unui bolnav cu capul, pentru că nu văd logica. (...) Tre` să fii diliu complet", a comentat Mircea Badea, joi, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

Reacţia lui Badea vine după ce preşedintele Traian Băsescu a atacat din nou, joi, postul de televiziune Antena 3.

Întrebat de un reporter Antena 3, despre alte instituţii care sunt supuse loviturilor - după ce vorbise de Armată, şeful statului a răspuns: "Uitaţi-vă ce face Antena 3 cu CSM şi Justiţia".

Citeşte şi Cum îl afectează pe Badea discursurile lui Băsescu: Mi se contractă creierul mic, mi se nivelează complet şi intru într-o stare de blocaj








×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close