Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a violat o jurnalistă în Capitală a fost arestat pentru 29 de zile. Primele imagini cu violatorul

Bărbatul care a violat o jurnalistă în Capitală a fost arestat pentru 29 de zile. Primele imagini cu violatorul

Bărbatul care a violat o jurnalistă în Capitală a fost arestat pentru 29 de zile. Primele imagini cu violatorul
17 Sep 2013   •   15:39

Bărbatul suspectat că în 10 septembrie a violat o jurnalistă, în zona Lacului Floreasca din Capitală, a fost arestat pentru 29 de zile. Judecătoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul lui Ninel Mogoşeanu.
   
Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti, informează Mediafax.

Principalul suspect în cazul jurnalistei violate în Capitală pe 10 septembrie a fost prins luni seară de poliţiştii bucureşteni. Probele ADN au confirmat că suspectul prins este violatorul tinerei.

Bărbatul are 32 de ani, este recidivist şi a mai fost condamnat pentru fapte cu violenţă. El a fost prins când încerca să violeze o altă femeie.

Anchetatorii spun că acesta are antecedente penale, tot pentru infracţiuni cu violenţă. Acesta şi-a recunoscut fapta, după ce criminaliştii au comparat analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate în cazul violului din 10 septembrie.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa acestuia, au fost găsite şi hainele pe care le-a purtat în ziua violului şi care au fost descrise de victimã. Acesta a fost recunoscut din grup de către jurnalista violată.

Imagini de la ieşirea suspectului de la audieri:



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close