Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care i-a ameninţat pe Mihai Gâdea şi Pavel Abraham, condamnat la închisoare cu executare

Bărbatul care i-a ameninţat pe Mihai Gâdea şi Pavel Abraham, condamnat la închisoare cu executare

Bărbatul care i-a ameninţat pe Mihai Gâdea şi Pavel Abraham, condamnat la închisoare cu executare
Sursa foto: Foto captura Antena 3
02 Iul 2015   •   08:08

George Romulus Georgescu, bărbatul care i-a ameninţat pe avocaţii Pavel Abraham şi Crina Radu, dar şi pe realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea, a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Braşov şi nu este definitivă.

Aceasta poate fi atacată în termen de zece zile de la pronunţare.

George Romulus Georgescu a fost condamnat de magistraţi la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, hărţuire şi ameninţare. Fosta iubită a bărbatului, una dintre victimele abuzurilor lui, s-a declarat nemulţumită de decizia prea blândă a instanţei.

Şi avocata Crina Radu spune că va face contestaţie, pentru că pedeapsa i se pare prea mică pentru infracţiunile pe care le-a comis.

Avocatul Pavel Abraham a dezvăluit că a primit mai multe telefoane de amenintare din partea lui Georgescu, pentru că a decis să-l apere pe Bercea Mondial, în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat de luare de mită.

Iar realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea, a fost amenintat cu moartea de acelaşi bărbat, pentru că a difuzat înregistrările în care fratele fostului preşedinte recunoştea mita primită de la familia Bercea. Decizia magistraţilor braşoveni nu este definitivă.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close