Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, întrebat de ce circulă liber Viktor Orban în Covasna, Harghita: De ce nu l-aţi fluierat?

Băsescu, întrebat de ce circulă liber Viktor Orban în Covasna, Harghita: De ce nu l-aţi fluierat?

Băsescu, întrebat de ce circulă liber Viktor Orban în Covasna, Harghita: De ce nu l-aţi fluierat?
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Aug 2013   •   11:09

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat luni, la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureşului, judeţul Harghita, de ce este lăsat premierul ungar Viktor Orban "să circule liber" în judeţele Harghita şi Covasna, el răspunzând: "Dacă nu v-a plăcut, de ce nu l-aţi fluierat?", informează Mediafax.
   
La a XI-a ediţie a Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului, judeţul Harghita, care are ca temă principală "România şi românii de la frontiera Uniunii Europene şi NATO", participă lideri ai organizaţiilor româneşti din jurul frontierelor ţării şi din Balcani (Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, Albania), dar şi din Diaspora românească (Italia şi Franţa).
   
Băsescu, românilor de pretutideni: Declaraţi-vă, fraţilor, români! Nu moldoveni, vlahi sârbi, sau mai ştiu eu ce alte identităţi

În cadrul dezbaterilor la care participă preşedintele Băsescu a fost formulată o critică legată de faptul că premierul Ungariei Viktor Orban "circulă prea liber" în judeţele Harghita şi Covasna.
   
"Dacă nu v-a plăcut, de ce nu l-aţi fluierat? Nu o să vină Guvernul să-l fluiere", a răspuns Traian Băsescu.
   
Băsescu îi atacă pe unguri: România îşi va asuma leadership-ul PUNERII LA PUNCT a Budapestei. Au atins limita decenţei

Premierul ungar Viktor Orban a participat, la sfârşitul lunii iulie, la lucrările Universităţii de Vară "Balvanyos".
   
Cu acea ocazie, europarlamentarul Laszlo Tokes i-a cerut premierului Ungariei ca împreună cu guvernul pe care îl conduce să construiască "un sistem de cooperare naţională", astfel încât să ofere "protectorat" Transilvaniei, "aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud".
   

×
Subiecte în articol: Ungaria jobbik
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close