Antena 3 CNN Actualitate Băsescu neagă implicarea în PDL Argeş: Fabulaţia cu "a fost Băsescu la Argeş şi au plecat primarii" nu este valabilă

Băsescu neagă implicarea în PDL Argeş: Fabulaţia cu "a fost Băsescu la Argeş şi au plecat primarii" nu este valabilă

Băsescu neagă implicarea în PDL Argeş: Fabulaţia cu "a fost Băsescu la Argeş şi au plecat primarii" nu este valabilă
Sursa foto: Foto: argesmedia.ro
22 Iul 2013   •   18:47

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, că nu a invitat nici un primar al Partidului Democrat Liberal în Mişcarea Populară şi că fabulaţia cu "a fost Băsescu la Argeş şi au plecat primarii" nu este valabilă.

"Vă dau cuvântul de onoare că nu am invitat nici un primar PDL în Mişcarea Populară. Fabulaţia că a fost Băsescu la Argeş şi au plecat primarii, (...) căutaţi motivul în altă parte", le-a spus Băsescu jurnaliştilor prezenţi la Palatul Cotroceni.

Primarul comunei argeşene Bradu, Florin Frătică, exclus din PDL în urma vizitei lui Traian Băsescu în judeţul Argeş, a declarat într-o intervenţie telefonică pentru Antena 3 că excluderea sa şi a celorlalţi 21 de primari nu le-a aparţinut.

În plus, Florin Frătică a afirmat că este nemulţumit de această decizie "de la centru" de a le impune pe cineva în conducerea organizaţiei din Argeş.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close