Antena 3 CNN Actualitate Bătaie între două clanuri de interlopi. Zeci de persoane s-au luptat cu săbii şi bâte în centrul Petroşaniului

Bătaie între două clanuri de interlopi. Zeci de persoane s-au luptat cu săbii şi bâte în centrul Petroşaniului

Bătaie între două clanuri de interlopi. Zeci de persoane s-au luptat cu săbii şi bâte în centrul Petroşaniului
de O.P.    |    19 Dec 2014   •   05:53

Două clanuri de interlopi din Petroşani s-au bătut cu săbii şi bâte. Zeci de persoane s-au luat la bătaie de la un conflict mai vechi şi şase persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate şi lovituri.

Scandalul a continuat şi în unitatea medicală unde membrii celor două clanuri s-au întâlnit, iar medicii au fost nevoiţi să se baricadeze în birouri pentru a nu fi atacaţi şi ei.

Scandalul a început într-un bar din Petroşani. Liderii celor două grupări rivale şi-au adus aminte de conflicte mai vechi, s-au luat la ceartă şi au ajuns la ameninţări. Incidentele nu s-au încheiat aici. Scandalagiii au plecat spre case, însă unul dintre lideri şi-a chemat prietenii şi s-a dus peste cealaltă grupare cu săbii şi bâte.

Şase persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate şi lovituri, iar când s-au întâlnit în unitatea medicală au continuat scandalul. Medicii au fost nevoiţi să se baricadeze în birouri pentru a nu fi atacaţi şi ei.

Doar unul dintre scandalagii, rănit mai grav, a rămas la spital. Ceilalţi au refuzat internarea şi au mers direct la secţie.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar suspecţii vor fi cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close