Antena 3 CNN Actualitate Bine ai venit, iarnă! A nins şi a viscolit în mai multe zone din ţară. Avertizarea meteorologilor, valabilă până în aceasă seară

Bine ai venit, iarnă! A nins şi a viscolit în mai multe zone din ţară. Avertizarea meteorologilor, valabilă până în aceasă seară

Bine ai venit, iarnă! A nins şi a viscolit în mai multe zone din ţară. Avertizarea meteorologilor, valabilă până în aceasă seară
Sursa foto: Foto: ziarmm.ro
de O.P.    |    12 Mar 2012   •   05:32

Deşi ne apropiem de jumătatea lunii martie, iarna nu renunţă. A nins şi a viscolit în mai multe zone din ţară. Avertizarea meteorologilor este valabilă până în această seara. Ca să evite blocajele, drumarii s-au pregătit deja cu materiale antiderapante şi utilaje de deszăpezire.

În judeţul Bistriţa Năsăud a nins abundent iar vântul a suflat cu putere.  Drumarii au pregătite utilajele de deszăpezire. Noaptea, temperaturile vor scădea sub zero grade şi există pericol de polei.

La Dej a început să ningă încă de la prânz. În scurt timp cei câţiva fulgi s-au transformat într-o ninsoare ca în plină iarnă.

Ninsoarea nu i-a surprins pe localnici. Oamenii spun că au mai prins ninsori în luna martie şi că "zăpada mieilor", cum mai este denumită popular, nu mai are putere ca în toiul iernii.

În schimb, clujenii nu se aşteptau să revină iarna pentru că în urmă cu o zi au avut temperaturi de aproape 10 grade.  La Baia Mare, primii fulgi au apărut chiar înainte ca avertizarea meteorologilor să intre în vigoare.

Avertizarea meteorologilor de ninsoare şi viscol este valabilă până luni la ora 20.



×
Subiecte în articol: ninsoare viscol
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close