Antena 3 CNN Actualitate Brădişteanu: Cioabă nu poate fi operat în acest moment, va urma un tratament medicamentos

Brădişteanu: Cioabă nu poate fi operat în acest moment, va urma un tratament medicamentos

Brădişteanu: Cioabă nu poate fi operat în acest moment, va urma un tratament medicamentos
de S.T.    |    15 Aug 2013   •   16:56

Medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat joi că Florin Cioabă va urma un tratament medicamentos, întrucât starea sănătăţii sale nu permite în acest moment realizarea unei intervenţii chirurgicale.

"În prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei intervenţii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos", a spus medicul Şerban Brădişteanu, după ce l-a evaluat, în Antalya, pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă.
   
Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a plecat miercuri noapte spre Antalya, pentru a stabili dacă Florin Cioabă ar putea fi operat acolo sau ar putea fi transportat în România.
       
"Este în comă indusă medicamentos, pentru a fi liniştit. Am făcut evaluarea, astăzi ar fi noi investigaţii. Starea sănătăţii este mult prea fragilă, adică organismul este fragil şi nu ar putea suporta o operaţie pe cord deschis", a mai spus Brădişteanu.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu l-a rugat să meargă în Turcia pentru a evalua starea de sănătate a lui Florin Cioabă.

"Preşedintele Traian Băsescu m-a rugat, dacă vreau şi pot, să fac această vizită medicală, împreună cu anestezista mea, pentru a aprecia ce este mai bine de făcut pentru un om, până la urmă", a spus Brădiştanu.

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close