Antena 3 CNN Actualitate Bugetul de la Justiţie, suplimentat cu 10 milioane de lei. Pivniceru: "Pe vreme de secetă e bună şi ploaia cu grindină"

Bugetul de la Justiţie, suplimentat cu 10 milioane de lei. Pivniceru: "Pe vreme de secetă e bună şi ploaia cu grindină"

Bugetul de la Justiţie, suplimentat cu 10 milioane de lei. Pivniceru: "Pe vreme de secetă e bună şi ploaia cu grindină"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Feb 2013   •   11:50

Parlamentarii au votat, miercuri, suplimentarea bugetului Ministerului Justiţiei cu 10 milioane de lei, pentru plata onorariilor avocaţilor din oficiu, suma fiind diminuată din bugetul Ministerului Finanţelor Publice, potrivit Mediafax.

Bugetul Ministerului Justiţiei a fost adoptat cu 262 voturi "pentru" şi 72 de voturi "împotrivă".

"Pe vreme de secetă e bună şi ploaia cu grindină", a comentat ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru.

Suplimentarea bugetului Ministerului Justiţiei s-a făcut pentru plata onorariilor avocaţilor din oficiu pentru prestările de servicii de asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul asistenţei juridice obligatorii, a ajutorului public judiciar şi a asistenţei extrajudiciare acordate persoanelor defavorizate.

Ei au adoptat, în acest sens, un amendament propus de Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat şi Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, şi de deputatul PSD Viorel Ştefan.

Pentru a se asigura această suplimentare, senatorii şi deputaţii au decis mininuarea cu această sumă a bugetului Ministerului Finanţelor Publice.




×
Subiecte în articol: mona pivniceru
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close