Antena 3 CNN Actualitate Caz halucinant în România. A postat pe Facebook un mesaj disperat că soţia lui a dispărut, dar i-au găsit osemintele în curtea casei

Caz halucinant în România. A postat pe Facebook un mesaj disperat că soţia lui a dispărut, dar i-au găsit osemintele în curtea casei

Caz halucinant în România. A postat pe Facebook un mesaj disperat că soţia lui a dispărut, dar i-au găsit osemintele în curtea casei
de O.P.    |    16 Apr 2014   •   05:38

Bărbatul din Rădăuţi suspectat că le-a ucis şi le-a îngropat pe cele trei femei din viaţa lui a fost arestat pentru 30 de zile. Anchetatorii au găsit în curtea casei sale mai multe oseminte, iar acum încearcă să stabilească dacă sunt ale victimelor.

O probă decisivă ar putea veni astăzi de la IML, unde sunt analizate fragmente osoase. Una din ipotezele luate în calcul de anchetatori ar fi că aceste crime s-au produs cu complicitatea surorilor. Potrivit unor surse, cele trei femei s-ar fi omorât între ele, după ce au fost şantajate emoţional. 

În trecut, Vasile Lavric a fost acuzat de viol şi condamnat la trei ani de închisoare.

După ce femeile din viaţa lui Vasile lavric au dispărut una câte una, anul trecut, Vasile Lavric a decis să posteze un mesaj pe Facebook în care le cerea oamenilor să-l ajute să o găsească pe Nicoleta, soţia lui. Oferea pentru asta şi o recompensă.

"Dragi prieteni de pretutindeni, vă adresez o rugăminte fierbinte: ca în cazul în care vedeţi, din întamplare, doamna din fotografii şi puteţi preciza locul unde a fost văzută, să mă sunaţi pe mine sau direct la poliţie (...)."
VASILE LAVRIC
SURSA: FACEBOOK. COM

Bărbatul adaugă tot pe reţeaua de socializare: "(...) a uitat că are în România un copil, pe care l-a abandonat la vârsta de 8 ani. La plecare, a culcat copilul şi (...) i-a furat lănţişorul de aur de la gât.  (...)."
VASILE LAVRIC
SURSA: FACEBOOK. COM

Deşi pe reţeaua de socializare părea că este un bărbat părăsit de soţia sa, rudele femeilor şi vecinii bănuiau că el le-ar fi omorât.

Mesajul lui Lavric de pe reţeaua de socializare contrastează puternic şi cu ce au aflat procurorii. În 2000, Nicoleta a ajuns în spital după ce a fost bătută crunt de Vasile.

O rudă a celor trei femei vorbeşte cu durere şi despre dispariţia Iulianei, cea care i-a fost iubită şi a dispărut în 1995, când avea 16 ani.

După dispariţiile Iulianei şi Nicoletei, Vasile Lavric şi-a refăcut viaţa alături de cea de-a treia soră - Ramona.

Înainte de relaţiile cu cele trei surori bărbatul a mai fost căsătorit o dată. Cristina a murit subit de infarct la vârsta de doar 21 de ani.

Vasile Lavric, mecanicul auto de 57 de ani, suspectul principal în cazul celor trei dispariţii a fost condamnat la trei ani de închisoare, în 1976, pentru viol.

×
Subiecte în articol: crime omor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close