Antena 3 CNN Actualitate Ce preferă românii de 1 mai: marea sau muntele?

Ce preferă românii de 1 mai: marea sau muntele?

Ce preferă românii de 1 mai: marea sau muntele?
25 Apr 2015   •   09:43

Şi în acest an, litoralul rămâne preferat de români pentru petrecerea minicavanţei de 1 Mai.  Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi la mare week-end-ul viitor. Locurile de cazare au fost ocupate în proporţie de peste 90% în  majoritatea staţiunilor iar proprietarii de hoteluri şi pensiuni fac ultimele pregătiri. Iar cine nu merge la mare, va petrece cu siguranţă în aerul curat de munte. (  BETA  )

Litoralul se pregăteşte să întîmpine zecile de mii de turişti care au ales să îşi petreacă minivacanţa de 1 Mai la mare. În staţiuni e forfotă mare, iar proprietarii de terase şi hoteluri pun la punct ultimele detalii. Tarifele pachetelor pentu 1 Mai pornesc de la 150 de lei camera la un hotel de două stele şi ajung pînă la 400 de lei pe noapte pentru cei care îşi permit luxul unuii hotel de 5 stele. Se anunţă petreceri incendiare pe plajă, parada tradiţională a maşinilor de epocă dar şi multe concerte.


Cea mai căutată staţiunea a rămas ca în fiecare an Mamaia, unde cu greu mai găseşti un loc de cazare. Aici sînt aşteptaţi peste 20.000 de oameni


Pachetele pregătite de hotelieri au atras o multime de turişti şi în staţiunile montane.

Cei mici vor fi antrenaţi cât e ziua de lungă în activităţi specifice vîrstei lor.

Nu toţi hotelierii din Braşov au fost însă la fel de norocoşi. Gradul de ocupare din staţiunile montane nu se ridică la nivelul celui de pe litoral, deşi tarifele sunt comparabile.

×
Subiecte în articol: mare munte vacanţă 1 mai
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close