Antena 3 CNN Actualitate Cea mai TARE GLUMĂ spusă vreodată de Traian Băsescu: "M-am mutat la Scroviştea din BUN SIMŢ. Sunt un om de bun simţ"

Cea mai TARE GLUMĂ spusă vreodată de Traian Băsescu: "M-am mutat la Scroviştea din BUN SIMŢ. Sunt un om de bun simţ"

Cea mai TARE GLUMĂ spusă vreodată de Traian Băsescu: "M-am mutat la Scroviştea din BUN SIMŢ. Sunt un om de bun simţ"
de O.P.    |    01 Apr 2015   •   05:47

Traian Băsescu vorbeşte de bun simt când face declaraţii despre mutarea sa la Scroviştea. Spune că, de fapt, ocupă un spaţiu modest în cel mai mare domeniu al statului din România şi că la Scroviştea e bine să stai un weekend.

Traian Băsescu nu uită să atace şi Guvernul şi ameninţă că dacă îi mai trimite televiziunile să-i filmeze locuinţa din strada Gogol nu se va mai muta de la Scroviştea.

După ce s-a instalat în domeniul de la Scroviştea, Traian Băsescu încearcă să arate că, de fapt, ocupă un spaţiu impropriu poentru un fost preşedinte.

"La Scrovistea nu există niciun palat, eu ocup un dormitor, o sufragerie, un birou, o buc si o baie. Am cerut o soluţie care sa insemne costuri rezonabile de intretinere. Totul din bun simt care pare sa fie o greseala si ti se intoarce in cap. Şi eu, si sotia suntem oameni cu bun simt", a declarat preşedintele

Traian Băsescu uită subit de bun-simţ când vorbeşte de vila pe care şi-a alocat-o în strada Mihăileanu. Spune că nu se poate muta acolo pentru că nu este în siguranţă.  Asta deşi SPP nu a spus niciodată că nu poate securiza imobilul respectiv.

În ciuda faptului că nu-i convine deloc să facă naveta între Bucureşti şi Scroviştea, fostul preşedinte spune că nu exclude varianta de a rămâne acolo.

"Daca guvernul mai trimite televiziunile unde ar trebui sa ma mut voi considera ca mi-a incalcat intimitatea si nu ma mai mut, daca trebuie sa stie oricine cum e in casa la mine,  e viata mea. În casa la mine intra numai prieteni si cum prieteni n-am, sunt doar eu cu sotia si mai vine si familia", a continuat preşedintele.

Imediat după ce s-a mutat în vila de la Scroviştea, Băsescu a şi făcut cerere pentru acces la sistemele de telefonie specială. Fostul preşedinte a beneficiat de o linie de comunicaţii specială de la STS şi în garajul în care a avut sediul de campanie pe durata cât a fost suspendat din funcţie în 2012.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close