Antena 3 CNN Actualitate Centrul oraşului Doneţk, atacat cu obuze. Un angajat al Crucii Roşii a fost ucis

Centrul oraşului Doneţk, atacat cu obuze. Un angajat al Crucii Roşii a fost ucis

Centrul oraşului Doneţk, atacat cu obuze. Un angajat al Crucii Roşii a fost ucis
Sursa foto: Foto: mashable.com
02 Oct 2014   •   20:50
UPDATE 20.50 - Un angajat elveţian al Comitetului Internaţional al Crucii Roşii a fost ucis joi în atacul cu obuze de la Doneţk, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de AFP.
   
O echipă a Agenţiei France-Presse a văzut corpul angajatului Crucii Roşii în faţa sediului organizaţiei umanitare internaţionale.
   
"Victima este un bărbat din Geneva care făcea parte din misiunea locală a Crucii Ruşii", a declarat Andrei Livcenko, membru al echipelor locale de intervenţie.
   
Ştire iniţială 19.00
Centrul oraşului Doneţk a fost vizat joi de un atac cu obuze, unele proiectile căzând într-un centru comercial, anunţă Primăria oraşului aflat sub controlul insurgenţilor proruşi, citată de AFP.
   
Este vorba de primul incident de acest fel produs la Doneţk după acordul de încetare a focului din 5 septembrie.
   
Cel puţin zece persoane au murit miercuri în confruntările armate produse în suburbii ale oraşului Doneţk, în principal în zona aeroportului.
      
Cel puţin zece persoane au murit miercuri în confruntările armate produse în suburbii ale oraşului Doneţk, în principal în zona aeroportului. Primăria a precizat că atacul cu obuze a avut loc joi în jurul orei 18.00. Mai multe proiectile au căzut în centrul oraşului, inclusiv într-un centru comercial şi într-un depou de autobuze.

×
Subiecte în articol: donetk Ucraina
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close