Antena 3 CNN Actualitate Clădirea din Sighet unde au avut loc cele două explozii, pusă la pământ

Clădirea din Sighet unde au avut loc cele două explozii, pusă la pământ

Clădirea din Sighet unde au avut loc cele două explozii, pusă la pământ
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Feb 2012   •   17:55

A început demolarea clădirii de la Sighetu Marmaţiei, în care au avut loc cele două deflagraţii. O parte a imobilului va fi pusă la pământ, deşi fratele unuia dintre proprietari susţine că, dacă imobilul va fi dărâmat, probele vor fi distruse.

Doar doi pereţi din clădirea care a explodat la sfârşitul săptămânii trecute vor fi puşi la pământ. Pereţii, foarte şubrezi, ar fi putut cădea oricând peste oamenii care făceau investigaţii la faţa locului.

Tot astăzi, este aşteptat la Sighetu Marmaţiei un expert de la Baia Mare pentru a face analiza clădirii. Şi reprezentanţii ANRE vor evalua activitatea firmei care distribuie gaze în oraş.

"N-a decis primăria să demoleze, să fie foarte clar. Primăria a fost solicitată de Inspectoratul de stat în construcţii să demoleze clădirea, dar pentru că fratele proprietarului s-a opus, am convenit aseară să-l chemăm la discuţie şi împreună să vedem care sunt căile pe care vom acţiona", a declarat Eugenia Godja, de la Primăria Sighetu Marmaţiei.

Clădirea are şase proprietari, însă nu toţi au fost anunţaţi că urmează să fie dărâmaţi pereţii.

Autorităţile locale au anunţat că patru echipe de la alte două companii de distribuţie de gaze vor ajunge miercuri în oraş, pentru a reevalua întreaga activitate a Berg Sistem Gaz.

 




×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei explozie cladire raniti ANRE
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close