Antena 3 CNN Actualitate Comercianţii din China Town şi-au scos marfa la vânzare fără case de marcat, sub ochii lui Boc

Comercianţii din China Town şi-au scos marfa la vânzare fără case de marcat, sub ochii lui Boc

Comercianţii din China Town şi-au scos marfa la vânzare fără case de marcat, sub ochii lui Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iul 2011   •   18:03

Comercianţii din primul China Town inaugurat la Afumaţi şi-au scos marfa la vînzare fără să aibă case de marcat, chiar sub ochii lui Emil Boc. Premierul a participat la inaugurarea complexului şi a stat de vorbă cu investitorii. Proprietarii spun că este cel mai mare China Town din Europa, cu 1240 de magazine în acest moment şi mii de locuri de parcare.

China Town nu arată, la inaugurare, ce se vrea a fi. Sunt deschise numai câteva standuri cu pantofi şi produse de bucătărie. Chiar pe aleea vizitată de premierul Emil Boc. Multe dintre acestea, fără case de marcat. Iar vânzările de azi s-au făcut fără bon. Cumpărătorii au fost preocupaţi de calitatea prodiselor şi de preţ, nu de felul în care se face comerţ.

Comercianţii mizează, totuşi, pe vânzări bune în oraşul chinezesc, pentru că au preţuri mici. Şi susţin că fac şi reduceri.

 


Premierul Emil Boc a fost însă încântat de ce a văzut.

China Town, aflat în Afumaţi, la 16 km de Bucureşti e un centru comercial pe o suprafaţă de 40 de hectare. O investiţie de 150 milioane de euro, 100% chinezească, cu spaţii comerciale, depozite, birouri, bănci, restaurante. Se vrea a fi cea mai mare piaţă en-gros din Europa de Est. La care se va adăuga o zonă rezidenţială cu case tradiţionale chinezeşti care va fi gata până în 2050.

×
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close