Antena 3 CNN Actualitate Consilier local, acuzat că a AGRESAT SEXUAL patru chelneriţe pe care le angajase chiar el

Consilier local, acuzat că a AGRESAT SEXUAL patru chelneriţe pe care le angajase chiar el

Consilier local, acuzat că a AGRESAT SEXUAL patru chelneriţe pe care le angajase chiar el
22 Iun 2015   •   09:56

Un consilier local din Buzău este acuzat că ar fi agresat sexual patru tinere pe care le angajase chelneriţe la terasele din oraş. Părinţii fetelor au făcut plângere la poliţie, iar pe numele consilierului de 29 de ani a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Cele patru fete au fost angajate pe posturi de chelneriţe la terasele pe care politicianul în vârstă de 29 de ani le are în târgul de vară Drăgaica. La scurt timp, consilierul ar fi început să le facă avansuri, iar fetele au refuzat şi au vrut să demisioneze cerându-i banii pe zilele muncite. Fapt ce l-ar fi enervat pe politicianul care a devenit violent.  

Mai mult, consilierul Florin Toader le dădea angajatelor sale să mănânce alimente alterate, susţine tatăl uneia dintre ele.

Consilierul local, care este şi finul primarului şi deţine inclusiv un club de noapte într-o comună buzoiană şi o casă de amanet, se apără şi spune că este vorba de răzbunare.

Poliţiştii au demarat deja o anchetă pentru a lămuri dacă sunt sau nu adevărate acuzaţiile aduse politicianului.

Părinţii fetelor au făcut plângere şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru agresiune şi nerespectarea clauzelor contractuale.


×
Subiecte în articol: consilier local Buzau
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close