Antena 3 CNN Actualitate Coşmarul trăit de o familie din Mehedinţi. Riscă să fie înghiţiţi de vii de un mal de pământ. "Au DEFRIŞAT TOT"

Coşmarul trăit de o familie din Mehedinţi. Riscă să fie înghiţiţi de vii de un mal de pământ. "Au DEFRIŞAT TOT"

Coşmarul trăit de o familie din Mehedinţi. Riscă să fie înghiţiţi de vii de un mal de pământ. "Au DEFRIŞAT TOT"
de O.P.    |    15 Sep 2014   •   05:33

O familie de pescari din Mehedinţi trăieşte un coşmar. Casa în care locuiesc de 25 de ani riscă să fie înghiţită de pământ. Alunecările de teren din ultimele săptămâni au creat gropi de câţiva metri chiar lângă casa oamenilor.

Aceştia dau vina pe o societate comercială care a făcut defrişări în zonă pentru a construi o bază sportivă. Oamenii şi-au strâns lucrurile, dar încă mai dorm în casa ce poate fi distrusă în orice moment.

Oamenii locuiesc la malul Dunării de peste 20 de ani. În tot acest timp casa le-a fost împrejmuită de copaci. Acum aceştia au fost tăiaţi de o firmă care a construit o bază sportivă printr-un proiect european.

Gropi de câţiva metri adâncime au fost create de apa care şi-a făcut loc pe sub pământ. Oamenii dau vina pe autorităţi şi spun că s-au plâns mai de mult timp despre problemele cauzate de defrişări.

Primarul spune însă că familia de pescari şi-a ridicat casa fără a avea autorizaţie de construcţie.

Garda de mediu a deschis o anchetă în acest caz, după ce pescarii au depus plângere.

Dacă societatea care a construit baza sportivă va fi găsită vinovată că a încălcat prevederile legale va primi o amendă între 50.000 si 100.000 de lei susţine reprezentantul gărzii de mediu.

×
Subiecte în articol: defrisari
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close