Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu: Blaga a fost toată viaţa lui sluga lui Băsescu. Ponta NU este un copil

Crin Antonescu: Blaga a fost toată viaţa lui sluga lui Băsescu. Ponta NU este un copil

Crin Antonescu: Blaga a fost toată viaţa lui sluga lui Băsescu. Ponta NU este un copil
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    02 Iul 2012   •   19:20

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a afirmat, luni, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", că Vasile Blaga a fost toată viaţa lui sluga preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referindu-se la propunerea premierului Victor Ponta ca atât el, cât şi preşedintele ţării să demisioneze pentru a fi alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale, că "aşa este când laşi copiii să conducă ţara".

În urma declaraţiilor preşedintelui PDL, Crin Antonescu, co-preşedintele Uniunii Social Liberale, a afirmat că este vehement "împotriva acestor oameni cu care s-a şters Băsescu pe picioare".

"Blaga este foarte obraznic. (...) Ponta nu este un copil. Victor Ponta este un om care a avut şi are curajul să se bată cu un şantajit, cu un om care ştie să ameninţe, cu un om cu care te baţi pe viaţă şi pe moarte cum e Traian Băsescu", a spus liderul PNL, luni, la Antena 3.

"Blaga, care a fost toată viaţa lui sluga preşedintelui Traian Băsescu, să o lase mai moale cu copiii la conducerea ţării dacă tot vrea să facă opoziţie serioasă", a adăugat Crin Antonescu.


Preşedintele Traian Băsescu i-a înmânat lui Victor Ponta un dosar roşu, luni, la Cotroceni, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură de către noul ministru al Educaţiei, şeful statului şi premierul purtând apoi o scurtă discuţie.

Victor Ponta a declarat că a primit din nou din partea preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care şeful statului promite că va demisiona dacă va fi modificată Constituţia.

Este vorba despre aceeaşi scrisoare pe care Victor Ponta a rupt-o în faţa participanţilor la congresul PNL, PSD şi PC din data de 7 aprilie.

Şeful Guvernului a precizat că dezvăluie acest lucru pentru a opri "isteria naţională" creată pe această temă.
 

Crin Antonescu consideră că "Traian Băsescu nu va demisiona, nu acum şi nu la propunerea premierului Victor Ponta".

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "LA ORDINEA ZILEI"

×
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close