Antena 3 CNN Actualitate Cum devine România poarta spre marile SECRETE MONDIALE. Una din cele mai controversate organizaţii se întâlneşte în ţara noastră

Cum devine România poarta spre marile SECRETE MONDIALE. Una din cele mai controversate organizaţii se întâlneşte în ţara noastră

Cum devine România poarta spre marile SECRETE MONDIALE. Una din cele mai controversate organizaţii se întâlneşte în ţara noastră
de O.P.    |    28 Sep 2012   •   06:22
În perioada 30 septembrie - 2 octombrie, Banca Naţională a României şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma (ARCoR) organizează, la Bucureşti, Adunarea Generală a Clubului de la Roma - 2012.

Această reuniune la vârf vine în siajul altor reuniuni sau vizite "de top" ale liderilor discreţi ai lumii la Bucureşti: întâlnirea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale din Bucureşti, 15-17 octombrie 2010, şi, în octombrie 2011, vizita preşedintelui Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, liderul celui mai influent şi select club din lume, care, anul trecut, a sosit în capitala României pentru a ţine un discurs la conferinţa cu titlul "Uniunea Europeană, după criza datoriilor suverane".

Această succesiune de vizite "la vârf" reprezintă doar simple coincidenţe sau România devine, de la un an la altul, o tot mai bine conturată POARTĂ SPRE MARILE SECRETE MONDIALE?
Un fel de... KILOMETRU ZERO al PLANETEI?

Programul Clubului de la Roma se va desfăşura după cum urmează. Luni, 1 octombrie, ora 15.30, la sediul Băncii Naţionale a României, se va susţine o conferinţă de presă ce va fi prezidată de Mugur Isărescu. Participarea la lucrările conferinţei se va face pe bază de invitaţie. Marţi, 2 octombrie, se va organiza conferinţa internaţională cu tema "The Power of the Mind" în cadrul căreia va fi marcată cea de-a 40-a aniversare a primului raport al Clubului de la Roma, intitulat "Limits to Growth", raport care a iniţiat o dezbatere despre umanitate şi natură.

În cadrul conferinţei vor fi prezentate, de autorii lor, următoarele rapoarte: "Limits to Growth", de Dennis Meadows; "2052 - a Global Forecast for the Next Forty Years", de Jorgen Randers; „Bankrupting Nature", de Anders Wijkman; "Factor Five", de Ernst Ulrich von Weizsacker; "No Limits to Learning", de Mircea Malita.


Mugur Isărescu, preşedintele ARCoR, va prezenta perspectivele sistemului bancar internaţional. Ionel Haiduc, preşedinte al Academiei Române, academician Mircea Malita si Richard Ernst, laureat al Premiului Nobel, vor discuta despre rolul învăţării şi educaţiei pentru viitorul nostru, domenii în care, în mod tradiţional, Asociaţia Română a Clubului de la Roma a pus un accent deosebit.





×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close