Antena 3 CNN Actualitate Cum se împarte averea lui Dinu Patriciu

Cum se împarte averea lui Dinu Patriciu

Cum se împarte averea lui Dinu Patriciu
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Aug 2014   •   08:35

Dinu Patriciu a lăsat în urmă o moştenire de aproape 2,9 miliarde de dolari, dar şi datorii la zeci de firme din România. La câteva ore de la anunţul morţii omului de afaceri, au apărut primele controverse legate de modul în care va fi împărţită averea acestuia. Se pare că ar exista un testament, dar nu e exclus să fie atacat de soţia omului de afaceri, care a cerut în timpul divorţului o jumătate din avere.

Printre moştenitorii lui Dinu Patriciu se numără cele două fete ale sale din prima căsătorie, dar şi actuala soţie cu care se afla în plin proces de partaj. Dana Patriciu a cerut în instanţă suma de un miliard şi jumătate de euro.

Potrivit specialistilor, până cand nu se va finaliza acest dosar de partaj, nu se va putea face succesiunea. O altă surpriză ar putea apărea în momentul în care va fi citit testamentul pe care Patriciu l-a făcut înainte de transplantul la ficat din 2012. Nu ştim cui i-a lăsat averea, însă, în acea perioadă era foarte ataşat de o tânără chinezoaică cu funcţii de conducere la firmele sale. Un testamanet care poate fi insa atacat.

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close