Antena 3 CNN Actualitate "Cumnata nu îmi e rudă". Explicaţiile halucinante ale Cristinei Trăilă cu privire la angajarea rudelor sale în ANRMAP

"Cumnata nu îmi e rudă". Explicaţiile halucinante ale Cristinei Trăilă cu privire la angajarea rudelor sale în ANRMAP

"Cumnata nu îmi e rudă". Explicaţiile halucinante ale Cristinei Trăilă cu privire la angajarea rudelor sale în ANRMAP
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Iul 2012   •   21:11

Invitată în cadrul ediţiei de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, fostul preşedinte al ANRMAP Cristina Trăilă a respins acuzaţiile formulate de actuala conducere a instituţiei potrivit cărora aceasta a anulat ilegal procese verbale de contravenţie, că a făcut angajări pe relaţii de rudenie şi prietenie şi achiziţii la suprapreţ prin firme înfiinţate special pentru a furniza servicii ANRMAP.

Pusă în situaţia de a explica, punct cu punct, modul în care au fost angajate anumite persoane în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, precum şi gradul de rudenie cu acestea, Trăilă declară că actualul preşedinte al ANRMAP, cel care a lansat aceste acuzaţii, Lucian Dan Vlădescu, ar trebui să se documenteze ca să afle ce înseamnă rudă.

Cu toate acestea, Cristina Trăilă recunoaşte că şi-a angajat cumnata, Carmen Conţan, pe un post în registratura ANRMAP însă neagă că aceasta i-ar fi rudă.

La fel, Trăilă susţine că nu cunoaşte îndeaproape angajaţii menţionaţi, deşi tot ea afirmă la Antena 3 faptul că toţi cei 150 de angajaţi ai ANRMAP îi sunt prieteni.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "LA ORDINEA ZILEI" DE LA ANTENA 3

Citeşte şi:

Cristina Trăilă (PDL) pune la îndoială legitimitatea Parlamentului ales: Câte voturi au strâns parlamentarii în 2008?


×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close