Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu susţine tinerii muzicieni

Dan Voiculescu susţine tinerii muzicieni

Dan Voiculescu susţine tinerii muzicieni
03 Mai 2015   •   16:15

Colegiul de muzică Dinu Lipatti are nevoie de un pian performant pe care să înveţe şi generaţiile viitoare. Alături de Fundaţia Mereu Aproape, artişti mari susţin campania "Un pian pentru Lipatti".   
Printre ei şi Maia Morgenstern. "E foarte important să ne implicăm cu toţii când e vorba despre talente", a spus marea actriţă.

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator transmite pe blogul său un mesaj de susţinere.
"Cauza pe care marea artistă o susţine este nobilă şi importantă mai ales pentru semnalul pe care îl lansează. Este vorba de un instrument muzical adecvat valorii excepţionale a tinerilor muzicieni care ajung să reprezinte cu succes România fie la concursurile internaţionale, fie pe marile scene ale lumii.

Preţul pianului este cuprins între 60.000 şi 200.000 de euro, un cost prohibitiv pentru o instituţie de stat.
"M-aş bucura dacă - pentru a simţi satisfacţia participării şi a responsabilităţii - toţi cei pe care la rândul meu i-am sprijinit o dată în viaţă ar pune umărul şi ar face donaţii la numărul 8834. Sunt foarte curios să văd câţi oameni am sprijinit în viaţă, poate nu ştiu eu sau au uitat ei, adaugă Dan Voiculescu, pe blog.

Campania "Un pian pentru Lipatti" are suportul ARC România, Orange, Telekom Romania şi Vodafone. Donaţii se pot face în contul  Fundaţiei Mereu Aproape, afişat pe ecran şi prin SMS la numărul 8834. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. Campania se desfăşoară pâna pe 31 mai.

×
Subiecte în articol: Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close