Antena 3 CNN Actualitate De ce nu este cartea pe care a scris-o Năstase din închisoare o lucrare ştiinţifică. Vezi explicaţiile procurorilor

De ce nu este cartea pe care a scris-o Năstase din închisoare o lucrare ştiinţifică. Vezi explicaţiile procurorilor

De ce nu este cartea pe care a scris-o Năstase din închisoare o lucrare ştiinţifică. Vezi explicaţiile procurorilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    12 Feb 2013   •   22:03

Cartea scrisă de fostul premier PSD Adrian Năstase în închisoare nu este o lucrare ştiinţifică, cel puţin asta au spus procurorii, susţine unul dintre avocaţii lui Năstase, Ioan Cazacu.

"Argumentul procurorilor a fost excepţional: am citit prefaţa, am citit postfaţa şi am tras concluzia că nu este o lucrare ştiinţifică. Vă spun că nu este pamflet", a povestit avocatul Ioan Cazacu, în ediţia de marţi a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Apărătorul lui Adrian Năstase mai spune că i-a întrebat pe procurori şi dacă au citit cele şapte pagini de bibliografie ori cele 5.000 de pagini de manuscris scrise de fostul premier.

Citeşte şi Cum şi-a scris Năstase cartea din închisoare? Deţinuţii nu au acces la internet

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul Trofeul Calităţii, a obţinut o reducere a pedepsei cu 45 de zile după ce a scris o carte în penitenciar, au declarat surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).


Judecătoria Sectorului 4 a admis, marţi, cererea fostului premier PSD Adrian Năstase de eliberare înainte de termen, însă decizia nu este definitivă. Parchetul a atacat deja decizia de astăzi.

Adrian Năstase este încarcerat din seara zilei de 26 iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".

Fostul premier s-a împuşcat cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani








×
Subiecte în articol: Adrian Nastase carte Subiectiv
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close