Antena 3 CNN Actualitate Descinderile DNA din Vama Moraviţa, deconspirate de soţia şefului Poliţiei de Frontieră Caraş

Descinderile DNA din Vama Moraviţa, deconspirate de soţia şefului Poliţiei de Frontieră Caraş

Descinderile DNA din Vama Moraviţa, deconspirate de soţia şefului Poliţiei de Frontieră Caraş
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Iul 2011   •   16:39

Acţiunea procurorilor DNA din Vama Moraviţa din februarie au fost deconspirate de soţia actualului şef al poliţiei de frontieră Caraş. În dosarul disjuns de procurorii DNA in cazul Moraviţa, Neta Şaptebani va fi cercetată pentru favorizarea infractorilor.

Neta Şaptebani şi-a avertizat colegii cu două zile înainte de descindere

Potrivit Pressalert.ro, deşi aflată în spital cu copilul, vameşul ar fi avut acces la informaţii ultraconfidenţiale legate de operaţiunea DNA. Totodată, înregistrările telefonice existente în dosarul şpăgii din vama Moraviţa, dovedesc că ea este cea care l-a avertizat cu două zile pe vameşul arădean Mihnea Feneşan.

Feneşan a fugit din ţară şi a fost prins după aproape trei luni în Austria de unde a fost extrădat ulterior. Soţul lui Neta, subcomisarul Cristinel Şaptebani, a fost singurul găsit nevinovat în urma controlului IGPF.

Mai mult decât atât, deşi mai mulţi poliţişti de frontieră au declarat în repetate rânduri că i-au dat şpagă, subcomisarul Şaptebani a fost numit, ulterior, de IGPF interimar la conducerea Poliţiei de Frontieră Caraş Severin.

 


 

×
Subiecte în articol: DNA descinderi
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close