Antena 3 CNN Actualitate Detalii INEDITE din viaţa lui Klaus Iohannis

Detalii INEDITE din viaţa lui Klaus Iohannis

Detalii INEDITE din viaţa lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Noi 2014   •   10:53
Klaus Iohannis s-a îndrăgostit de soţia sa, Carmen la prima vedere. A cunoscut-o într-un grup de prieteni în perioada studenţiei, în urmă cu 25 de ani. 
 
Presedintele ales joacă tenis, iubeşte grădinăritul şi adoră trandafirii pe care îi îngrijeşte personal. 
 
Klaus Iohannis vorbeşte în cartea sa autobiografică "Pas cu Pas" despre copilăria sa, despre casa în care a crescut şi despre familia lui. Lansarea a avut loc la Târgul de Carte de la Romexpo unde au venit sute de oameni. 
 
Iohannis mărturiseşte în cartea sa că, de un sfert de veac, e îndrăgostit de aceeaşi femeie. S-au cunoscut la nişte prieteni şi s-au plăcut imediat. 
 
Face parte dintr-o familie de oameni modeşti, mama a fost soră medicală, iar tatăl - tehnician la o întreprindere. Copilăria a fost fericită, dar marcată de lipsuri. 
 
Preşedintele ales are ca hobby grădinăritul şi iubeşte în special trandafirii. Când are ocazia, joacă tenis şi se declară un fan al lui Roger Federer. E meşterul drege-tot prin casă şi chiar a pus singur faianţă şi gresie în baie. Gătitul însă nu se numără printe pasiunile sale. 
 
A citit mii de cărţii, mai ales în perioada studenţiei. Acum a scris un volum autobiografic. Tirajul s-a epuizat imediat. 
 
Tot din tinereţe îşi aminteşte că ieşea des cu prietenii în oraş, mergea la petreceri, dar de chiulit n-a chiulit niciodată. Nu am fostun tocilar, nu m-am numărat printre aceia care au stat cu nasul în carte, chiar dacă am luat mereu premii, însă fără mari eforturi, mărturiseşti Klaus Iohannis în cartea sa autobibliografică. 
 

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close