Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uluitoare: "Traian Băsescu este interesat doar de PUTERE", "Maria Băsescu, îngrijorată de gesturile lascive ale Elenei Udrea"

Dezvăluiri uluitoare: "Traian Băsescu este interesat doar de PUTERE", "Maria Băsescu, îngrijorată de gesturile lascive ale Elenei Udrea"

Dezvăluiri uluitoare: "Traian Băsescu este interesat doar de PUTERE", "Maria Băsescu, îngrijorată de gesturile lascive ale Elenei Udrea"
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Iul 2012   •   20:36

Traian Băsescu este obsedat de putere, nu-şi iubeşte poporul şi nu pune accent pe familie, i-a mărturisit Aliodor Manolea lui Victor Ciutacu, într-un interviu pentru "Vorbe grele" de la Antena 3.

Aliodor Manolea povesteşte despre starea de împlinire personală la care a ajuns preşedintele suspendat Traian Băsescu, stare care îl împiedică să devină empatic cu poporul său.

"Băsescu a ajuns la un nivel la care pur şi simplu simte că este autosatisfăcut interior şi îl interesează doar puterea", a declarat Manolea.

De asemenea, Manolea vorbeşte şi despre îngrijorarea Mariei Băsescu cu privire la anumite gesturi lascive ale Elenei Udrea.

"Doamna Maria ne povestea cum, la mese luate împreună, Elena Udrea îşi aşeza decolteul deasupra mesei şi apoi avea nişte mişcări lascive de tip sexual neţinând cont că doamna Maria este prezentă acolo", a mai spus Aliodor Manolea.



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3

Citeşte şi:

Aliodor Manolea, despre motivul pentru care Geoană s-a încurcat în timpul confruntării finale cu Băsescu

Aliodor Manolea: Colaborarea cu Băsescu s-a încheiat din cauza Elenei Udrea. I-am cerut să nu îşi lege numele de ea MAI ALES în relaţiile publice

Aliodor Manolea: Băsescu nu a spus "vă iubesc" până nu ne-am folosit de teama lui că nu va mai avea privilegiile de preşedinte

Aliodor Manolea: Există o cale să scăpăm de această suferinţă, şi anume VOTUL

×
Subiecte în articol: Maria Basescu Elena Udrea
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close