Antena 3 CNN Actualitate Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală

Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală

Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală
de M.T.    |    30 Aug 2014   •   09:21

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi înmormântat astăzi la cimitirul Bellu din Capitală. Ceremonia funerară va avea loc la ora 11.00, într-un cadru restrâns.

Trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost adus în ţară aseară cu un avion privat de la Londra, iar sicriul a fost depus la capela cimitirului Bellu.

La ora 17:35, un avion privat la bordul căreia se afla sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a aterizat pe aeroportul Băneasa.

O coloană maşini de teren şi câteva dubiţe a mers până la avion. Sicriul a fost urcat într-o maşină a unei firme de pompe funebre.

La ora 18:00 convoiul a plecat spre capelă, iar cateva zeci de minute mai târziu, sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de afaceri a ajuns la cimitir.

La capela cimitirului Bellu au venit soţia lui Dinu Patriciu şi alţi apropiaţi. Rând pe rând, şi-au luat rămas bun de la cel care le-a fost rudă, coleg, prieten. Apoi, la scurt timp, au părăsit cimitirul, fără să rostească un cuvânt.

În aeronava care a venit de la Londra se aflau şi Ana şi Maria, cele două fiice ale miliardarului. Se pare că în România a venit şi Melanie Chan, femeia alături de care Dinu Patriciu şi-a petrecut ultimii ani din viaţă.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close