Antena 3 CNN Actualitate Doi morţi şi un rănit grav, după ce un tir şi un microbuz s-au ciocnit frontal

Doi morţi şi un rănit grav, după ce un tir şi un microbuz s-au ciocnit frontal

Doi morţi şi un rănit grav, după ce un tir şi un microbuz s-au ciocnit frontal
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Aug 2012   •   07:41
UPDATE - Circulaţia pe DN 1 între Braşov şi Predeal, oprită joi dimineaţa din cauza unui accident care a avut loc la Timişul de Jos, a fost reluată la ora 9.45, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi.

Două persoane au murit şi una a fost rănită grav într-un accident rutier petrecut joi, pe DN1. În urma accidentului dintre un microbuz de marfă condus de un şofer de 31 de ani din Baia Mare şi un TIR cu remorcă condus de un şofer de 54 de ani din judeţul Dolj, cei doi şoferi au murit pe loc, iar a treia persoană aflată în microbuzul de transport marfă se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu multiple politraumatisme, informează Agerpres.

În urma cercetărilor s-a stabilit că microbuzul de transport marfă care circula de la Braşov spre Predeal a intrat într-o depăşire la km 157 din zona Timişul de Jos intrând în coliziune cu tirul care circula de la Predeal spre Braşov.

Circulaţia pe DN 1 între Predeal şi Braşov a fost oprită mai bine de trei ore, pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, timp în care a fost deviată pe DN 1A Cheia Săcele Braşov, a mai precizat comisarul-şef Liviu Naghi.




×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close