Antena 3 CNN Actualitate Dragnea despre OUG privind "gerul năprasnic": "Nu ştiu dacă se mai alocă sumele

Dragnea despre OUG privind "gerul năprasnic": "Nu ştiu dacă se mai alocă sumele

Dragnea despre OUG privind "gerul năprasnic": "Nu ştiu dacă se mai alocă sumele
de O.P.    |    13 Noi 2013   •   09:52

 Vicepremierul Liviu Dragnea a fost întrebat, marţi, că formularea "ger arctic" folosită în nota de fundamentare a OUG prin care se transferau bani pentru primari a fost una "nefericită", el arătând că, în urma dezbaterilor privind această formulare, nu ştie dacă sumele se vor mai aloca.
  
"Nu e vorba de ger năprasnic. Dar, aşa cum bine ştiţi, iarna nu-i ca vara şi în fiecare iarnă în România, aproape în toate colţurile ţării, e nevoie de încălzire, chit că e ger arctic, chit că e ger pur şi simplu", a spus Dragnea.
  
"Din păcate în ultimii ani populaţia nu a avut suficiente venituri pentru a plăti facturi, drept pentru care agenţii economici care furnizează căldura în oraşe au acumulat datorii. Sigur că asta a generat o discuţie şi generează permanent o discuţie, în fiecare an se generează discuţia asta despre posbilitatea unui sprijin la anumite primării pentru a putea asigura căldura cetăţenilor", a adăugat vicepremierul.
  
El a precizat că s-a dezbătut foarte mult în presă formularea "ger arctic".
  
"Nu ştiu, a fost poate o formulare nefericită. Nu ştiu dacă avem ger arctic. Dar iarnă vine oricum. Din câte ştiu eu, sigur vine iarna", a adăugat Dragnea.
  
Întrebat dacă sumele prevăzute de OUG vor fi alocate doar pentru a compensa acolo unde nu sunt bani, din fondul de rezervă, Dragnea a răspuns: "Nu mai sunt sigur. După dezbaterile de ieri (marţi, n.r.) nu ştiu dacă se mai alocă sumele. Nu ştiu, sincer".

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea ninsoare
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close