Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Nu-mi este ruşine că sunt româncă, ba chiar o spun tare şi cu fruntea sus". Peste 4.000 de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE"

"Nu-mi este ruşine că sunt româncă, ba chiar o spun tare şi cu fruntea sus". Peste 4.000 de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE"

"Nu-mi este ruşine că sunt româncă, ba chiar o spun tare şi cu fruntea sus". Peste 4.000 de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE"
Sursa foto: Foto: Facebook - Drapelul Romaniei
09 Noi 2012   •   11:57

Peste patru mii de români de pretutindeni s-au alăturat campaniei Antena 3 pe pagina de Facebook "Drapelul României". Mii de mesaje şi poze au fost trimise de persoane de toate vârstele pentru a arăta lumii întregi că dragostea pentru tricolor încă există.

Mii de români au trimis mesaje în care îşi arată respectul pentru cei care au luptat sub steagul naţional.

"Suntem elevii unei şcoli din Munţii Apuseni. Suntem mândri că suntem români! La noi în şcoală tricolorul e la loc de cinste."

"Anul acesta am luptat din greu pentru a obţine la examenul de bacalaureat o notă onorabilă şi pentru a-mi urma studiile universitare în Regatul Unit. Acum sunt aici şi parcă imnul şi drapelul naţional mi-au intrat în sânge mai mult ca niciodată. Nu-mi este ruşine că sunt româncă, ba chiar o spun tare şi cu fruntea sus " - Simona Ionescu

"Cu steagul României am mers peste tot. Şi la Bruxelles am purtat drapelul cu mândrie.Oriunde, oricând şi oricum pentru România!" - Ana Maria Marinescu

"Trăiesc în Cipru de 5 ani, dar drapelul României îl iau cu mine în fiecare zi." - Alin Raiu

"Avem nevoie să nu ne uităm valorile pentru că lor le datorăm, fiecare dintre noi, ceea ce suntem în prezent. Una dintre ele este tricolorul" - Bianca Roba

"Sunt mândru că sunt român şi mă bucur că avem cele mai frumoase fete din lume." - Mihai Bălănica

Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi. Este foarte simplu! Puteţi pune un steag la balcon, în curte sau puteţi lega o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Astfel vom arăta că drapelul ne reprezintă!  

Vă aşteptăm fotografiile, filmuleţele sau ideile despre campanie la adresa de mail [email protected], sau puteţi sa le postaţi direct pe
pagina de Facebook Drapelul României

Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou surpriză, în platoul Antena 3 !



×
Subiecte în articol: drapelul romaniei
Parteneri
Cupolă de foc peste România: Temperaturile ajung la 38 de grade
x close