Antena 3 CNN Actualitate După dezvăluiri, Traian Băsescu se răzbună. Draga Olteanu Matei: Omul ăsta e în stare să declaşeze un război

După dezvăluiri, Traian Băsescu se răzbună. Draga Olteanu Matei: Omul ăsta e în stare să declaşeze un război

După dezvăluiri, Traian Băsescu se răzbună. Draga Olteanu Matei: Omul ăsta e în stare să declaşeze un război
de S.T.    |    06 Iul 2014   •   21:40

Doamna teatrului şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a vorbit, duminică, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", despre cum a suportat România umilinţa de a fi votat încă din 2009 pentru altcineva şi cu toate astea Traian Băsescu să rămână în funcţie.

"Nu suntem un popor răzbunător, suntem oameni iertători şi cred că l-am fi iertat până şi pe Ceauşescu, dar lucrurile au totuşi o margine. Mă gândesc cu groază să nu ne întoarcem la timpurile în care venea maşina neagră acasă şi se făceau interogatorii sub tortură", a spus actriţa.

"Mie mi-e teamă că asta ne aşteaptă. Ne aşteaptă o altă dictatură, ani de groază şi de suferinţă", a adăugat Draga Olteanu Matei.

"Omul ăsta (Traian Băsescu- n.red.) unde vrea să ne ducă? E în stare să declaşeze un război civil, atât este de agăţat de tronul de la Cotroceni(...). El confundă statul de drept pe care îl pomeneşte atât de des cu propria lui persoană. El se crede statul român, el trebuie să taie şi să spânzure nepedepsit, neîntrebat", a mai spus îndrăgita actriţă.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close