Antena 3 CNN Actualitate EBA s-a mutat într-un apartament nou, de 225 de metri pătraţi, după nuntă Constructorul a păgubit statul cu 30 de milioane de euro

EBA s-a mutat într-un apartament nou, de 225 de metri pătraţi, după nuntă Constructorul a păgubit statul cu 30 de milioane de euro

EBA s-a mutat într-un apartament nou, de 225 de metri pătraţi, după nuntă Constructorul a păgubit statul cu 30 de milioane de euro
de O.P.    |    06 Sep 2012   •   05:36

Elena Băsescu şi soţul ei s-au mutat în casă nouă imediat după nuntă. Apartamentul care are 225 de metri pătraţi este situat într-o clădire nouă dintr-o zonă selectă a Capitalei.

Imobilul a fost construit de o firmă care a păgubit statul român cu 30 de milioane de euro. Dezvăluirea a fost făcută de Adrian Ursu în cadrul ediţiei speciale.

Elena Băsescu şi proaspătul ei soţ, Bogdan Ionescu, au mers în noua locuinţă chiar după petrecerea de la Palatul Snagov. Imobilul în care se află apartamentul de 225 de metri pătraţi este situat în centrul Capitalei.

"Imobilul respectiv este al unora extrem de dubioşi pentru că firma care a construit imobilul şi care a vândut apartamentele este o firmă care a dat statului român o ţeapă de 30 de milioane de euro. Atât este paguba pe care EURO - P.E.C a făcut-o Hidroelectricii cumpărând, primind contracte, începând cu 2006, când PDL se afla la putere.

"Firma respectivă a primit contracte de la Hidroelectrica la un preţ cu 40 % mai mic decât preţul pieţei pe megawatt .... după ce insolvenţa Hidroelectricii a fost declarată."

Locuinţele din blocul respectiv au fost apoi împărţite între EURO - P.E.C şi soţii Rădulescu. Un apartament ajunge la fiul acestora care lucrează şi el la LUXTEN, iar celălalt apartament a ajuns la SYD CONSULTING, la care acţionar este sută la sută Bebe Ionescu, socrul Elenei Băsescu.




×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close