Antena 3 CNN Actualitate Ei, chiar vă aşteptaţi la altceva?! Sala de sport de la Breaza în care Udrea a investit sute de mii de euro este nefuncţională

Ei, chiar vă aşteptaţi la altceva?! Sala de sport de la Breaza în care Udrea a investit sute de mii de euro este nefuncţională

Ei, chiar vă aşteptaţi la altceva?! Sala de sport de la Breaza în care Udrea a investit sute de mii de euro este nefuncţională
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    27 Iul 2012   •   05:59

Sala de sport din Breaza, în care s-au investit sute de mii de euro în perioada în care Elena Udrea era ministru al turismului, nu poate fi dată în folosinţă din cauza unei erori de proiectare.

Obiectivul sportiv este înconjurat de apă, deşi nu a mai plouat de mai bine de două luni, iar terenul este instabil şi se poate prăbuşi oricând peste intrare.

De jur-împrejurul sălii de sport totul este acoperit de apă şi mâl. Situaţia este disperată, însă primarul localităţii Breaza nu ştie ce să mai facă. Priveşte resemnat la balta de lângă sală.

Problemele au început odată cu demararea lucrărilor, acum aproape trei ani. Din cauza executiei defectuase, după fiecare ploaie, apa scursă de pe dealuri se duce în sala de sport, ca într-un baraj şi acolo rămâne.

Şi asta nu este singura problemă. Un deal din spatele sălii, neîntărit şi lăsat de izbelişte riscă să se prăbuşească în orice moment.

Fosta conducere a ministerului, cea care a aprobat construcţia nu a putut fi contactată. Edilul spune că nu va lua în custodie sala până când actuala conducere a  ministerului nu va repara greşeala.




×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close